Kleine beurt bij Vakgarage Semtexx in Zutphen

Bij Vakgarage Semtexx wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Semtexx niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Semtexx voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Zutphen altijd langs Vakgarage Semtexx om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Zutphen? Kom dan langs De Stoven 23A in Zutphen (Gelderland). Of neem contact op via mail info@vakgaragesemtexx.nl of bel naar 0575-555188.

Contactgegevens

Vakgarage Semtexx
De Stoven 23A
7206AZ Zutphen

tel.: 0575-555188
mail: info@vakgaragesemtexx.nl